رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان:

حمایت از فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی باعث توسعه و تعالی علمی کشور می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای استان گفت: حمایت از فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر کمک به ارتقای عملکرد این مجموعه عظیم آموزشی باعث توسعه و تعالی سطح علمی کشور می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر امین‌رضا کمالیان، ارائه برنامه و اجرای سیاست‌های کاربردی در راستای ارتقای کمی و کیفی فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی را محصول جلسات کمیسیون دائمی هیات امنا دانست و گفت: مهمترین عامل در کسب هر موفقیتی، تدوین و مشخص کردن هدف است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: موارد مطرح‌شده در این جلسه به منظور دست‌یابی به اهداف تعیین‌شده بوده که این امر مستلزم ارائه راهکار علمی و پژوهشی مناسب است.

کمالیان با بیان اینکه هدف گذاری مهمترین عامل حرکت و خلق آینده است، خاطرنشان کرد: هدف‌ها هستند که مقصد و مسیر زندگی فردی و سازمانی را روشن می‌کنند و نظارت و ارزیابی اگر معطوف به هدف نباشد، اتلاف منابع را به همراه دارد.

این مسئول عنوان کرد: حمایت از پروژه‌ها و فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از سوی دولت به عنوان محرکی در راستای توسعه پژوهش‌های زیربنایی این مجموعه آموزشی است و این حمایت می‌تواند راهکاری برای تسریع در انجام طرح‌ها و توسعه پایدار کشور باشد.