عضو هیات علمی دانشگاه:

حمایت محیطی، توسعه اقتصادی و اجتماعی سه اصل توسعه پایدار است

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان گفت: توسعه پایدار نیازهای نسل امروز را بدون به خطر انداختن فرصتهای آن برای تأمین نیازهای نسل آینده به وجود خواهد آورد.

دکتر میری در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، افزود: توسعه پایدار سازگاری میان اهداف محیطی، اقتصادی و اجتماعی است که ارزش مشترک اجتماعی را برای نسل حاضر و نسل های آینده بدون اجحاف در محدودیت های قابل قبول اثر محیطی امکان پذیر می سازد.

وی اضافه کرد: حمایت محیطی، توسعه اقتصادی و توسعه اجتماعی سه اصل توسعه پایدار است.

میری اظهار داشت: دو هدف در توسعه پایدار ضروری است یکی تأمین زندگی مناسب، امن و ارزشمند برای همه مردم که هدف توسعه است و دیگری زندگی و کار مطابق با محدودیتهای زیستی و فیزیکی محیط که هدف پایداری است.

وی تصریح کرد: هدف مشترک توسعه پایدار اجتماعی حداکثر کردن اهداف از نقطه نظر همه سیستم هاست که با استفاده از فرایندهای مبادله، تبادلی که میان اهداف متعدد سیستم های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی ایجاد می شود و با ارزیابی آنها از طریق بهینه سازی فرآیندهایی که در قلمرو فردی و در محدودیت زمانی فردی صورت می گیرد اتفاق می افتد.

میری گفت: مدیریت توسعه پایدار اجتماعی مستلزم تجزیه و تحلیل توسعه پایدار با مواجهه سه سیستم زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی است.