مدرس دانشگاه:

خانواده اولین پایه گذاری شخصیت، ارزشها و معیارهای فکری است

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: خانواده اولین پایه گذاری شخصیت، ارزشها و معیارهای فکری است که نقش مهمی در تعیین سرنوشت و خط مشی زندگی آینده فرد دارد.

حجت الاسلام راهداری در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، با بیان این مطلب افزود: یکی از عوامل اصلی و مهم در زمینه بزهکاری نوجوانان در جامعه، رعایت نکردن حجاب است.

به گفته وی در این رابطه فرهنگ نهادینه کردن حجاب در جامعه ابتدا در خانواده نهادینه باید شود و اگر خانواده ها به پوشش فرزندان خود کمتر بهاء دهند پیامدهای ناگوار آن در جامعه بروز خواهد کرد.

راهداری تصریح کرد: برخی از افراد ممکن است حجاب ظاهری داشته باشند ولی عفاف و طهارت باطنی را در خود ایجاد نکره باشند که خود به نوعی می تواند خطرناک‌تر از مسئله بدحجابی باشد.

وی بیان کرد: از دیگر عوامل مهم انحرافات از جمله دزدی و فساد اخلاقی بویژه در کودکان و نوجوانان است.

وی گفت: اجرای احکام الهی تنها راهکار این قضیه است و این مهم نیاز به آموزش همگانی در خانواده و مراکز آموزشی به‌خصوص مدارس دارد.

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در پایان گفت: دو نمود از ارزشهای اخلاقی که نقش موثری در پیشگیری از جرائم دارد تقوا و توبه است که از هر دو مورد می توان به عنوان عوامل بازدارنده انحرافات اجتماعی نام برد.