رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان:

خبرنگاری یعنی حضور شجاعانه در وسط میدان جنگ نرم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه پل ارتباطی بین مردم و مسئولین هستند، و کار پل وصل کردن است نه قطع کردن و گشایش راهی تازه به سوی آبادانی و پیشرفت است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر امین‎رضا کمالیان در بازدید از خبرگزاری ایسنا و دیدار با جمعی از خبرنگاران این رسانه افزود: خبرنگاران باید تا حد توان آینه تمام نمای مردم باشند و با صداقت و بدون غرض ورزی این وظیفه مهم را انجام دهند.

دکتر کمالیان گفت: خبرنگاری یعنی حضور شجاعانه در وسط میدان جنگ نرم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان افزود: خبرنگاری یعنی نقد منصفانه و نقد یعنی عیار سنجی، یعنی بیان منصفانه ضعفها و قوت‏ها .خبرنگاری یعنی؛ اطلاع رسانی صادقانه و شفاف در سایه تقوا، صداقت، عفاف و انصاف. خبر نگاری یعنی پایبندی و رعایت اصول و ارزش های اسلام و انقلاب و سیاستهای کلی و مصالح نظام میباشد.

وی بیان کرد: خبرنگاری یک وزارت اجتماعی است که میتواند بر چگونگی عملکرد مسئولین و افکار عمومی مردم تاثیر گذار باشد.

وی افزود: در سال اقتصاد مقاومتی ، خبرگزاریها باعث توسعه فرهنگی و پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی در میشود.

این مسئول با اشاره به اینکه دانشگاه ازاد اسلامی در واقع یک سوم بار آموزشی استان را بر عهده دارد ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی 60 درصد تحصیلات تکمیلی استان را پوشش داده است و ارائه این خدمات آموزشی به دانشجویان به کمک خبرگزاریها بخصوص خبرگزاری ایسنا به مخاطبین  انعکاس داده شده میشود.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در کنار خدمات آموزشی پژوهشی ، خدمات پزشکی و فعالیتهای اقتصادی را دنبال میکند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه همکاری صمیمانه بین دانشگاه آزاد اسلامی و عرصه خبرنگاری بخصوص ایسنا بوده است.

دکتر منصور تاجری رئیس جهاد دانشگاهی استان نیز در این دیدار ضمن تبریک سالروز تاسیس نهاد پر خیر و برکت جهاد دانشگاهی و 17 مرداد ماه روز خبرنگار گفت و اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا که یک انگاره جدید در میان خبرگزاری های دیگر ایجاد کرده است.

خبرگزاری ایسنا در استان سیستان و بلوچستان در دهه ی 70 همزمان با تعدادی از استان های کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان و دانشسرای  عالی  آن زمان زاهدان تاسیس شده و از آن زمان تاکنون دانشجویان علاقه مند به حرفه خبرنگاری برای همکاری دربحث خبر و اطلاع رسانی جذب این مجموعه شده اند.

وی با قدردانی از تلاشهای ارزنده خبرنگاران ایسنا در جهت انعکاس اخبار و رویدادهای استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: خبرنگاران به نوعی تلاش می کنند که چهره واقعی استان را به جامعه جهانی بشناسانند. چرا که در استان به روایت ایسنا بناست واقعیتهای استان  به زیبایی آن گونه که هست انعکاس یابد

مدیر مسئول خبرگزاری ایسنای سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در حال حاضر خبرگزاری ایسنا به عنوان یکی از معتبرترین، فعالترین و کم هزینهترین و بهترین خبرگزاریهای جمهوری اسلامی است افزود: این خبرگزاری توانسته است با بهره گیری از سه مولفه صحت، سرعت و دقت در اخبار جایگاه خوبی را در کشور و در استان کسب کند.

تاجری ادامه داد: ایسنا به عنوان نخستین  مولود  رسانه های جمهوری اسلامی نقطه عطفی در تاریخ رسانه های کشوربه شمار می رود  و امروز به دلیل پرچم داری رعایت اخلاق در رسانه به دنبال نمایش یک الگوی جدیدی  در رسانه های کشور است.

رییس جهاد دانشگاهی استان بیان کرد: کار رسانه آگاهی بخشی، انتشار دانایی و آگاهی  در سطح جامعه است و نتیجه کار رسانه بایستی  به تعالی و پیشرفت انسان و جامعه منجر شود و این امر زمانی محقق می شود که کار رسانه را ازاغراض غیر  رسانه‌ایی جدا کنیم اغراضی که احیانا مزاحم کار اطلاع رسانی و مانع خبر رسانی صحیح و درست می شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه خبرگزاری ایسنا یک خبرگزاری دانشجویی است و دانشجویان و جوانان هم مظهر حق گویی ,عدالت طلبی  و طلم ستیزی اند خاطرنشان کرد: آنچه تاکنون موفقیت خبرگزاری ایسنا را به دنبال داشته ظرفیت و پتانسیل و قابلیت دانشجویان بوده است چراکه دانشجو از روحیاتی چون جسارت، شفافیت، شجاعت برخوردار است و این مولفه ها می تواند در تولید یک خبر  جذاب نقش آفرین  و موثر باشد.

مدیر مسئول خبرگزاری ایسنا تصریح کرد: سلامت خبر، صحت منبع خبری و رعایت شعار اخلاق , امید و آگاهی  باعث شده بسیاری از مطبوعه ها و پایگاههای خبری از خبرگزاری ایسنا استفاده کنند که همه این مولفه ها اعتماد بالای خبر در ایسنا را رقم زده و ضریب نفوذ خبر را در ایسنا به مدت سنوات گذشته بالا برده است.

برچسب: