دانشجوی سما دانشگاه آزاد اسلامی سرمربی تیم بوکس سیستان و بلوچستان شد

دانشجوی آموزشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان به عنوان سر مربی تیم بوکس منصوب شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، مجتبی ریگی دانشجوی رشته تربیت بدنی آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما زاهدان به موجب ابلاغ رئیس هیات بوکس استان به عنوان سرمربی تیم بوکس بزرگسالان استان سیستان و بلوچستان منصوب شد.

بیست و ششمین دوره مسابقات بوکس رده بزرگسالان (۲۵الی۳۰آذر ۹۵) انتخابی تیم ملی جمهوری اسلامی ایران برای مسابقات آسیایی جاکارتا به میزبانی استان سیستان وبلوچستان در سالن ۱۷ شهریورشهر زاهدان برگزار می‌شود.

مجتبی ریگی سر مربی تیم بوکس بزرگسالان استان سیستان و بلوچستان خبر داد که تیم بوکس استان در ده وزن از ۴۹تا ۹۱+ در این مسابقات شرکت خواهد کرد.

وی چندین مقام قهرمانی بین المللی، کشوری و استانی را در پرونده خود دارد.