پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی...

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی داور مجله بین‌المللی شد

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان داور مجله بین‌المللیArtificial Intelligence Review کشور سوئیس برگزیده شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، ایرج ناروئی کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و دانشجوی دکتری رشته کامپیوتر- نرم‌افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان به‌عنوان داور مجله بین‌المللی Artificial Intelligence Review کشور سوئیس برگزیده شد.

مجلهArtificial Intelligence Review گزارش‌های پیشرفته تحقیقاتی و ارزیابی‌های مهم برنامه‌ها، تکنیک‌ها و الگوریتم‌ها در هوش مصنوعی، علوم شناختی و رشته‌های مرتبط را منتشر می‌کند.

این مجله مقالات مروری و آموزشی را به‌عنوان مرجع و بررسی و تفسیر تحولات مهم را ارائه می‌دهد و دارای کیفیت Q۱با ایمپکت فاکتور ۵.۷۴۷ است.