از سوی دکتر میرزاده و نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان؛

دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افتتاح شد

دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان که کلنگ زنی آن در سال 89 از سوی آیت‌الله سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان انجام شده بود، امروز به دست دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامیزاهدان، دکتر میرزاده که برای شرکت در یازدهمین جلسه هیات امنای استان سیستان و بلوچستان به این استان سفر کرده، ظهر امروز به همراه آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان، دانشکده پزشکی واحد زاهدان را افتتاح کرد.

این دانشکده با متراژ 6هزار و 400 مترمربع دارای 20 کلاس درس با ظرفیت 75 نفر، 59 اتاق، کارگاه و آزمایشگاه، مرکزosci، مرکز مهارت های بالینی، سالن کنفرانس با ظرفیت 120 نفر، کتابخانه، سالن مطالعه و ساختمان های اداری است.

آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و مرکز مهارت‌های بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان کاملاً تجهیز و به‌روز شده است.