پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان همزمان با سراسر کشور...

دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان در حماسه‌ای دیگر با ملت ايران همراه شدند/تصاویر

دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان همزمان با سراسر کشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن و سالگرد چهل و یکمین سالروز پيروزی انقلاب اسلامی با ملت ايران همراه شدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان اعم از روسای واحد، استادان، کارکنان و دانشجویان در سالروزی دیگر از جشن پیروزی انقلاب اسلامی و با خلق حماسه‌ای دیگر و در روزی که مصادف با چهلمین روز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بود، بار دیگر فریاد انزجار خود از استکبار جهانی و ظلم و ستم آمریکای جنایتکار را فریاد زدند.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان همگام و همصدا با ديگر آحاد جامعه در راهپيمايی ۲۲ بهمن، بار دیگر با آرمان‌های امام راحل، رهبر معظم انقلاب اسلامی انقلاب اسلامی ایران و شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید پیمان کردند.