دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور...

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور در مراسم بزرگداشت نهم دی ماه بار دیگر با آرمان‎های مقدس نظام و انقلاب اسلامی بیعت کردند.

دکتر مسعود اکبریزاده در حاشیه این مراسم به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: روز نهم دی را باید روز تجلی فرهنگ بصیرت و عزت‌خواهی ملت ایران نامید.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: وظیفه دانشگاه و دانشگاهیان در راستای تبیین و ترویج آرمان انقلاب و مقام معظم رهبری مبارزه و مقابله آگاهانه و با درایت در برابر فتنه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

این مسئول با بیان اینکه نهم دی روز تجلی بصیرت، دانایی و میثاق امت با ولایت است، عنوان کرد: مجموعه عظیم دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور در مراسم بزرگداشت یوم الله نهم دی نشان داد که دست یابی به مطالبات رهبری سرلوحه همهی برنامهها و فعالیتهای این مجموعه دانشگاهی میباشد.

وی دانشجویان را به عنوان نسل پویا قشری اثربخش در تعالی و تبیین ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و بیان کرد: حضور آگاهانه دانشجویان در عرصههای فرهنگی و ترویج ارزشهای انقلای اسلامی و مطالبات مقام معظم رهبری با روشهای علمی و تخصصی نقشی ارزنده در تبیین این ارزشها و انتقال آن به نسلهای آینده دارد