حجت‌الاسلام لک‌زایی:

دانشگاه‎ها با فرهنگ جهاد و شهادت بیش از پیش قرین شوند

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاهها باید بیش از پیش با فرهنگ جهاد، شهادت، مقاومت و ایثار قرین شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان،حجت‌الاسلام نجف لکزایی شب گذشته در مراسم سالگرد شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با قدردانی از مدیران و مسئولان این واحد به دلیل ساخت و نمایش فضاهای هشت سال دفاع مقدس در محیط دانشگاه و زنده‌ نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی گفت: بازسازی این فضاها و نقاط مانند کانال یونس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اگر به‌خوبی قدر دانسته شود، میتواند نقطه اتصال زمین به آسمان باشد.

رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی افزود: اگر دانشگاههای بیش از گذشته فرهنگ شهادت و ایثار را در میان دانشجویان، کارکنان و استادان تبیین کنند گام مؤثری در راستای ندای ولی‌امر مسلمین مبنی بر پراکنده‌شدن عطر شهید و شهادت در جامعه برداشتهاند.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان خاطراتی از زمان جنگ تحمیلی و یادآوری شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس، شهدا را مقدس‌ترین و با‌ارزش‌ترین یادگاران دوران دفاع مقدس برشمرد.

در بخش دیگری از این مراسم، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با خیرمقدم به حاضران در جلسه و قدردانی از تلاش‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی و بسیج دانشجویی واحد زاهدان به دلیل برگزاری مراسم سالگرد شهدای گمنام این واحد دانشگاهی گفت: تبیین و ترویج فرهنگ شهید و شهادت در میان قشر پویا و جوان جامعه نقش مؤثر، نافع و کارآمدی در روشنگری، بصیرت و دشمن‌شناسی جامعه دارد.

سلطانعلی میر با بیان اینکه دانشگاه در عرصه فرهنگ و ارزشهای دینی و اسلامی رسالتی خطیر و مهم برعهده دارد، عنوان کرد:  رسالت دانشگاه در زمینه آشنایی جوانان و نسل جوان با افکار شهدا و اهداف آنها بااهمیت و عظیم است و باید توجه ویژه به آن داشته باشیم.

به گزارش آنا، مراسم سالگرد شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور عضو هیئت امنای استان سیستان و بلوچستان، هیئت رئیسه واحد زاهدان، خانوادههای شهدای دانشجو، کارکنان، استادان و دانشجویان این واحد دانشگاهی در محل یادمان شهدا برگزار شد و در پایان حاضران در مراسم از کانال یونس واحد زاهدان بازدید به عمل آوردند.