پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان پيشتاز در آسيب شناسي عزاداري محرم

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: حضرت آيت ا... سليماني نماينده ولي فقيه در استان سيستان و بلوچستان و امام جمعه شهر زاهدان در كارگاه آسيب شناسي و تحريف در عزاداري محرم در دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان گفت: دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان يكي از ارگان هاي  پيشتاز در آسيب شناسي عزاداري محرم در استان است.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، نماينده ولي فقيه در استان سيستان و بلوچستان در اين كارگاه كه به مدت 4 روز برگزار شد، گفت: از واحد زاهدان براي برگزاري اين كارگاه جهت آشنايي هرچه بيشتر جوانان و دانشجويان از آئين هاي عزاداري تشكر مي كنم.آيت ا... سليماني در ادامه افزود:‌ حادثه عاشورا، حادثه بزرگي بود كه روشنترين راه براي هدايت مردم است.امام جمعه زاهدان با اشاره به خرافات وارد شده به مراسم عزاداري ماه محرم گفت: متأسفانه امروز عزاداري ها به خرافات آلوده شده، خرافاتي كه هيچ ربطي به عزاداري ندارد.نماينده ولي فقيه در استان سيستان و بلوچستان تصريح كرد: دو نوع تحريف وجود دارد تحريف لفظي و تحريف معنوي؛ تحريف ظاهري، ظاهر مطلب را عوض مي كند اما تحريف معنوي در معني تأثيرگذار است به گونه‌اي که خلاف مقصد و مقصود را نشان مي دهد.وي با بيان اينكه مهمترين عوامل پيدايش در خرافه تقليد كوركورانه است گفت: جهل و ناداني، استفاده از احساسات به جاي تعقل از دلايل به وجود آمدن خرافه و تحريف در عزاداري هاي ماه محرم است.آيت ا... سليماني در ادامه به فرمايشات مقام معظم رهبري اشاره كرد و گفت: حضرت آيت الله خامنه‌اي در بياناتشان به موضوع استفاده از آلات موسيقي در عزاداري ها اشاره مي كنند و مي فرمايند:‌ »استفاده از آلات موسيقي مناسب با عزاداري سالار شهيدان نيست و شايسته است مراسم عزاداري به همان صورت متعارفي که از قديم متداول بود، برگزار شود» اين مسئله نشان مي دهد كه مقام معظم رهبري چقدر از پيدايش خرافه و تحريف در عزاداري ها ناراحت هستند.امام جمعه زاهدان بهترين راه عزاداري براي سرور و سالار شهيدان را سخنراني و ذكر مصائب آن حضرت برشمرد و افزود:‌ سخنراني و ذکر مصيبت هاي کربلا، شعر و مرثيه سرايي و از همه مهمتر گريه كردن براي مظلوميت امام حسين (ع) و خاندان پاك و مطهر ايشان از بهترين شيوه‌هاي عزاداري است.نماينده ولي فقيه در استان سيستان و بلوچستان تأكيد كرد:‌ به جوانان غيور و مومن اين مرز و بوم توصيه مي كنم در مراسم تاسوعا و عاشوراي حسيني به گونه اي عزاداري كنيم كه مورد قبول درگاه حضرت حق باشد.لازم به ذكر است كارگاه آسيب شناسي و تحريف عزاداري در ماه محرم به مدت 4 روز با حضور جمع كثيري از اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان در مسجد النبي (ص) اين واحد دانشگاهي برگزار شد.