حجت‌الاسلام لطفی مطرح کرد

دانشگاه آزاد اسلامی، الگوی تحقق منویات مقام معظم رهبری در موضوع آزاداندیشی

دبیر شورای عالی آزاداندیشی دینی گفت: آیت الله‌ هاشمی اهتمام جدی داشتند که دانشگاه آزاد اسلامی برند حوزه آزاداندیشی دینی در کشور را به خود اختصاص دهد و الگوی تحقق منویات رهبری در موضوع آزاداندیشی باشد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دکتر امیرعلی لطفی در کارگاه دانشافزایی با موضوع آزاد اندیشی دینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با قدردان از مدیران و مسئولان این دانشگاه برای برگزاری جلسه دانشافزایی با موضوع آزاد اندیشی دینی اظهار کرد: در فقدان آیت الله هاشمی رفسنجانی، حضور در این جلسات سخت است.

عضو شورای عالی آزاداندیشی دینی افزود: هاشمی رفسنجانی اهتمام جدی برای نهادینه شدن مطالبه مقام معظم رهبری «مسئله آزاداندیشی» در دانشگاه آزاد اسلامی و پیشرو بودن دانشگاه در این حوزه داشت، لکن باید مطالبه رهبری را با جدیت بیشتر پیگیری کرد تا روح آن فقید نیز از عملکرد ما رضایت داشته باشد.

مدرس سطوح عالی حوزه با بیان اینکه در جلسه یزد، مقرر شد جلسهای با حضور آیتالله برگزار شود، عنوان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی باید تمام تلاشها در راستای محقق شدن اهداف و آرمانهای انقلاب و نظام اسلامی باشد.

این مسئول افزود: هاشمی هیچ مسئلهای را مانند آزاداندیشی مورد اهتمام قرار نمی‌داد و اهمیت این جلسات برایشان بسیار زیاد بود به گونهای که تمام نامههایی که برای آزاداندیشی خدمت وی میرفت به سرعت امضا و پاراف می شد.

وی گفت: تلاش او بر این بود که این امر یعنی جلسات آزاداندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی نهادینه شود؛ زیرا مطالبه مقام معظم رهبری است و مطالبه رهبری باید در دانشگاه نهادینه و اجرایی شود.

لطفی از تصویب چهار واحد درسی با تاکید، پیگیری و توصیه آیت الله در مقطع ارشد و دکتری خبر داد و گفت: امیدواریم بیش از پیش تلاش شود تا راه وی ادامه داشته باشد.

وی با توجه به بیانات مقام معظم رهبری درباره آزاداندیشی گفت: بر اساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای نباید از آزادی ترسید و از مناظره گریخت و نقد و انتقاد را به کالای قاچاق و یا امری تشریفاتی تبدیل کرد، نباید به جای مناظره به جدال و مزاح گرفتار آمد و به جای آزادی به دام هتاکی و مسئولیت گریزی لغزید.

دکتر امینرضا کمالیان دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در حاشیه این جلسه به خبرنگار روابط عمومی گفت: مسئله آزاداندیشی در دانشگاه باید با رویکردهای علمی و به دور از اغواگریهای سیاسی انجام شود چراکه این موضوع از مطالبات رهبری و سفارش آیت الله هاشمی رفسنجانی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: یکی از مشکلات جهان سوم کمبود این جلسات است، با برگزاری این جلسات می­‌توانیم در راستای رفع مشکلات گام­‌های موثر برداریم با امید اینکه این جلسات مستمر برگزار شده و دانشگاه آزاد اسلامی در تحقق مطالبات رهبری همانند گذشته پیشگام باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با بیان اینکه لازم و ضروری است که اعضای هیات علمی برای ارتقای خود در زمینه های آموزشی، پژوهشی و از جمله فرهنگی خود در چنین برنامه هایی حضور داشته باشند، عنوان کرد: این جلسات فرصتی برای اعضای هیات علمی است که در فضای گفت‌وگو و نقد قرار بگیرند و مسائل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی را مطرح و نقد کنند.

این مسئول دانشگاهی با بیان اینکه این گونه جلسات به عنوان ضرورت در جامعه دانشگاهی مطرح است، عنوان کرد: اعضای هیات علمی دانشگاه به عنوان قشر پویا و به روز جامعه، قشر تاثیرگذار بوده، چراکه دارای ذهنی کنجکاو، خلاق و نوآور هستند و استادان مشتاقانه دوست دارند به افقهای علم و دانش در تمام زمینه ها دست یابند.