بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در محکومیت کشتار مسلمانان میانمار

دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در محکومیت کشتار مردم مسلمان میانمار بیانیه صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد زاهدان،‌ در این بیانیه آمده است: همزمان با ایام حج و عید سعید قربان حوادث دردناک و کشتار مردم مسلمانان میانمار توسط نیروهای دولتی و بودائیان افراطی این کشور روح هر انسان آزاده‌ای را به شدت متالم می‌سازد و متأسفانه مطابق معمول نهاد های به اصطلاح بین المللی و مدعیان دروغین حقوق بشر و دولت های دروغگوی غربی با سکوتی معنادار بار دیگر هویت جنایت کار و استاندارد های دوگانه خویش را در تاریخ ثبت کردند.

کشتار هولناک زنان، مردان، کودکان و سالخوردگان بی‌پناه و بی‌دفاع، نشان از یک فاجعه عظیم انسانی در عصر حاضر بوده و سکوت مدعیان حقوق بشر و سازمان‌های بین‌المللی که با بی‌تفاوتی نظارهگر این وقایع ددمنشانه می‌باشند، فاجعهای بس عظیمتر است.

اکنون حمایت از مسلمانان وظیفه روشن ماست زیرا غفلت از آن دنیای اسلام را با لطمات جبران ناپذیری مواجه و دشمنان اسلام را در هجمه به مسلمانان گستاخ تر خواهد کرد.

در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با اعلام محکومیت خودکامگی و زیاده‌خواهی‌های غرب و استکبار جهانی و عوامل دست نشانده آنان در دولت دیکتاتور و بودائیان افراطی و با ابراز تاسف عمیق از کشتار بیرحمانه مسلمانان میانمار و آواره سازی مردم مظلوم این کشور از وطن خود، این اقدام ددمنشانه و کشتار وحشیانه را به شدت محکوم کرده و وجدان بشری و آزادگان جهان را به قضاوت فرا می‌خواند.