میر در گفتگو با آنا:

دانشگاه آزاد اسلامی الگوی موفق فعالیت بخش خصوصی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی را می‌توان الگوی موفق فعالیت بخش خصوصی در کشور قلمداد کرد.

سلطانعلی میر در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنادر مورد سی و هفتمین سالگرد راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی را می‌توان نمونه عینی اصل ۴۴ قانون اساسی  قلمداد کرد و این دانشگاه الگوی موفق فعالیت بخش خصوصی است.

وی گفت: حدود ۹ میلیون دانشجو  از دانشگاه آزاد اسلامی فارغ‌التحصیل شده‌اند که این عدد کمی نیست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: حدود ۴۰۰ واحد دانشگاهی و مدارس وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور در حال فعالیت هستند که با این آمار باید این دانشگاه را نمونه عینی از موفقیت بخش خصوصی در آموزش عالی دانست.

۹۰هزار دانشجو از دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان فارغ‌التحصیل شده‌اند

میر بیان کرد: در سیستان و بلوچستان حدود ۹۰ هزار دانشجو از دانشگاه آزاد اسلامی فارغ‌التحصیل شده‌اند که عمده مسئولان استان نیز از فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد هستند و اکنون نیز واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی در این استان حدود ۳۰ هزار نفر دانشجو دارند.

وی یادآور شد: با راه‌اندازی مراکز آموزشی وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی بیشترین مراکز دانشگاهی در این استان متعلق به دانشگاه آزاد هستند. سال قبل برای نخستین بار ۱۲ مرکز آموزش عالی راه‌اندازی شد که اکنون حدود ۲۰ مرکز آموزش عالی در استان داریم.

قابلیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در سیستان و بلوچستان حدود ۳۰۰ عضو هیئت‌ علمی و بیش از ۶۰۰ نفر کادر اداری دارد که وجود امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و فعالیت دو واحد در قالب بین‌الملل با توانایی جذب دانشجوی خارجی از دیگر قابلیت‌های دانشگاه آزاد در سیستان و بلوچستان است.

میر اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در سیستان و بلوچستان از برگزاری برنامه‌های فرهنگی غافل نبوده و در این راستا  همایش‌های مختلف فرهنگی در سال گذشته برگزار کرده که هر کدام در نوع خود کم‌نظیر است.

وی گفت: بالاترین سهم آموزش عالی در سیستان و بلوچستان متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است که بنا بر فعالیتی که داریم با سه وزارتخانه آموزش‌وپرورش، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال همکاری هستیم.

سال جاری ۱۷ مدرسه راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مدارس وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی در این استان فعال هستند، گفت: سال جاری ۱۷ مدرسه راه‌اندازی می‌شود و ۱۵ مدرسه هم در سال‌های گذشته فعالیت داشته‌اند.

میر یادآور شد: وجود بیش از ۱۵۰ رشته از کاردانی تا دکتری که دانشجویان استان در حال تحصیل در این رشته‌ها هستند، نشان‌دهنده موفقیت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی است و با تغییر رویکردی که در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی‌شده در حال تلاش هستیم تا دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در تراز انقلاب اسلامی قرار گیرد و همه راهبردها و فعالیت‌های ما در این سمت‌وسو قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: رفتن دانشگاه به سمت علوم دانش‌بنیان و مسئله‌محور از مهم‌ترین مؤلفه‌های تغییر رویکرد در دانشگاه آزاد اسلامی است و باید نحوه آموزش در دانشگاه به‌گونه‌ای باشد که دانشجویانی که از این دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند در کنار تخصص متعهد نیز باشند.

به گزارش آنا، مراسم سی‌ و‌ هفتمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی ۲۲ و ۲۳ خرداد جاری به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه و با حضور مسئولان کشوری، دانشگاه، رؤسای استان‌ها و واحدهای سراسر کشور برگزار می‌شود.