پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
دکتر مشکینی:

دانشگاه آزاد اسلامی براساس اقتصاد شهرها سراهای نوآوری ایجاد می‌کند

مشاور و نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت امنای استانی عنوان کرد: این دانشگاه براساس اقتصاد شهرها و استان‌ها سراهای نوآوری ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، هجدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به ریاست مجید مشکینی مشاور و نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت امنای استانی و با حضور اعضا به صورت حضوری و مجازی در واحد زاهدان به منظور پیش بودجه سال مالی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ برگزار شد.

مشاور و نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت امنای استانی در این جلسه با تسلیت ایام عزاداری امام حسین علیه‌السلام گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه جمهوری اسلامی نقش ارزنده‌ای ایفا کرده و برنامه‌های قابل توجهی به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری را در دستور کار خود قرار داده است.

مشکینی با تأکید بر حرکت دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر انقلاب اسلامی ادامه دارد، بیان کرد: این دانشگاه دنبال تبدیل شدن به یک دانشگاه کارآفرین و مهارت‌محور است و دانشگاه آزاد اسلامی براساس اقتصاد شهرها و استان‌ها سراهای نوآوری ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه‌های آموزشیار، پژوهشیار و ساجد ادامه داد: با راه‌اندازی این سه سامانه، تمام فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی شفاف و به‌روزرسانی می‌شود.

مشاور و نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت امنای استانی، اجرای طرح تعاون استان سیستان و بلوچستان در دانشگاه آزاد اسلامی را در راستای تعادل‌رسانی نیروهای انسانی در دانشگاه دانست.

مشکینی در حاشیه بازدید از امکانات و تجهیزات سخت‌افرازی و نرم‌افزاری مرکز واکسیناسیون کرونا دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان هم تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در تمامی استان‌های کشور آمادگی کامل دارد تا در زمینه ریشه‌کنی ویروس کرونا با دانشگاه‌های علوم پزشکی، مدافعان سلامت و ... همکاری کند.

مشکینی و هیئت همراه از ساختمان، تجهیزات، کلاس‌های آموزشی، کتابخانه، سالن اسکرین‌لب و سالن آمفی تئاتر دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بازدید کرد.