معاون حقوقی و امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی:

دانشگاه آزاد اسلامی به معنای واقعی دانشگاهی بهره‌ور است

معاون حقوقی و امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی این دانشگاه را به معنای واقعی دانشگاهی بهره‌ور دانست و گفت: رتبه تولید علم کشور بدون حضور دانشگاه آزاد اسلامی کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دکتر علیرضا منادی در چهاردهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان با داشتن بیش از 20 میلیون مترمربع فضای آموزشی، ایجاد بیش از صدهزار شغل و داشتن بیش از 6 میلیون فارغ التحصیل به معنای واقعی یک دانشگاه بهره‌ور است.

نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیات امنای استان سیستان و بلوچستان افزود: دانشگاه آزاداسلامی بخش عمده تولید علم را در کشور به دوش می کشد و رندوم تولید علم کشور بدون حضور دانشگاه آزاد اسلامی کاهش چشمگیری خواهد داشت.

این مسئول دانشگاهی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن 40درصد از سهم آموزش پزشکی کشور و درصد بالایی از دانشجویان و فارغالتحصیلان، نقش مهمی در توسعه علمی کشور بر عهده دارد، عنوان کرد: 90درصد بودجه دستگاه های دولتی صرف حقوق و مزایا می شود اما در دانشگاه آزاداسلامی این رقم برابر 70درصد بوده و این نشان دهنده سازمانی مردمی است.

دکتر سلطانعلی میر دبیر هات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان هم گزارش کاملی از وضعیت کارکنان، استادان، دانشجویان و برنامههای علمی، پژوهشی، فرهنگی استان و وضعیت رشتههای آموزشی ارائه کرد.