شهردار زاهدان:

دانشگاه آزاد اسلامی توانسته رویاهای تحصیلی افراد جامعه را محقق کند

شهردار زاهدان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی توانسته رویاهای تحصیلی افراد جامعه را محقق کرده و نیروی انسانی تحصیل‌کرده و متعهد استان سیستان و بلوچستان را تأمین کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان،عبدالقادر پربار صبح امروز در دیدار سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی توانسته رویاهای تحصیلی افراد جامعه را محقق کرده و نیروی انسانی تحصیل‌کرده و متعهد استان سیستان و بلوچستان را تأمین کند.

وی از خدمات ارزنده دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه علم و اندیشه در سیستان و بلوچستان به نیکی یاد کرد و افزود: خیل مشتاقان به تحصیل رؤیای تحصیلی خود را توسط دانشگاه آزاد اسلامی محقق کردند و علاقه خود به دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان را که در این دانشگاه مدارج تحصیلی عالی را گذرانده‌اند، ابراز داشتند.

شهرداری زاهدان گفت: برای حل مشکلات و مسائل خدمات شهری باید با دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان همکاری کنیم، در همین راستا تفاهم‌نامه همکاری برای توسعه روابط شهرداری و دانشگاه آزاد اسلامی منعقد می‌شود. درباره رفع موانع موجود درباره حل مشکل و موانع مسائل خدمات شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان همکاری لازم را به عمل آورد و در همین راستا با امضای تفاهم‌نامه همکاری بر توسعه این روابط تأکید کرد.

به گزارش آنا، پس از بحث و تبادل‌نظر و بررسی نیازهای موجود شهر زاهدان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به‌منظور استفاده از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این واحد دانشگاهی در تأمین و رفع نیازهای آموزشی، علمی و پژوهشی شهرداری و بالعکس، مقرر شد ارتباط مستمر شهرداری با توجه به نیاز مورد نظر با معاونت‌های پژوهشی، عمرانی آموزشی و اداری و مالی و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی برقرار شود.

در این جلسه معاونان پژوهشی، توسعه مدیریت و منابع، آموزشی و عمرانی دانشگاه و معاون شهردار، شهرداران مناطق یک و پنج، رئیس خدمات شهری زاهدان و مدیر ارتباطات شهرداری زاهدان نیز حضور داشتند و تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین شهرداری و دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان منعقد شد.