رئیس شورای شهر فنوج:

دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان «فنوج» مرکز آموزشی راه‌اندازی کند

رئیس شورای اسلامی شهرستان «فنوج» سیستان و بلوچستان خواستار راه‌اندازی مرکز آموزشی توسط دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نیکشهر،محمدامین محمدی صبح امروز در نشست مشترک اعضای شورای اسلامی شهرستان فنوج با سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیکشهر برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اشتیاق تحصیل دانشگاهی بین جوانان این شهرستان و به‌دلیل اعتبار ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به لحاظ کیفی و کمی تمایل خود را بر همکاری در راه‌اندازی مرکز آموزشی اعلام می‌کنیم.

سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان نیز گفت: با توجه به تصویب راه‌اندازی ۲۰ ساختمان آموزشی در ۲۰ نقطه از این استان در شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در صورت آماده‌سازی بستر و زمینه، تخصیص ساختمان آموزش، امکانات و تجهیزات دانشگاه این آمادگی را برای راه‌اندازی و جذب دانشجو از مهرماه ۹۸ دارد.