پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور دانشگاهیان صورت گرفت؛

دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان میزبان شب‌زنده‌داران در شب بیست‌ویکم

مراسم معنوی و مذهبی شب ۲۱ ماه مبارک رمضان با رعایت اصول بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی به درخواست جمعی از کارکنان و استادان و به همت حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، مراسم معنوی و مذهبی شب ۲۱ ماه مبارک رمضان با رعایت اصول بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی به درخواست جمعی از کارکنان و استادان به همت حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

دانشگاهیان واحد زاهدان در شبی پر از اندوه و ماتم با حضور اعضای هیئت رئیسه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، مدیر دفتر فرهنگ اسلامی و جمعی از کارکنان و استادان در کنار مزار شهدای گمنام گرد آمدند و مراسم شب قدر را در شب شهادت مولایشان برگزار کردند و به سوگ نشستند و ندای الغوث الغوث سردادند.