میر خبر داد:

دانشگاه آزاد اسلامی سیستان‌ و بلوچستان میزبان مسابقات کبدی و والیبال ساحلی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان‌ و بلوچستان از برگزاری مسابقات ورزشی کبدی و والیبال ساحلی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، بیستمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان‌ و بلوچستان صبح امروز با حضور سلطانعلی میر دبیر هیئت امنا و رئیس این دانشگاه، محمدرضا طباطبایی رئیس دبیرخانه هیئت امنا، رؤسای واحدها و مراکز استان و مدیران و رؤسای شورا‎‎های تخصصی به میزبانی واحد زاهدان برگزار  شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان‌ و‌ بلوچستان در این جلسه از برگزاری مسابقات ورزشی  کبدی و والیبال ساحلی در این  منطقه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

میر اظهار کرد: در سال جدید دانشگاه آزاد اسلامی با هدف دستیابی به  وحدت اسلامی، برگزاری همایش نخبگان تشیع و تسنن در واحدها و مراکز استان را در دستور کار دارد.

۱۵مدرسه سما در سیستان‌ و‌ بلوچستان راه‌اندازی می‌شود

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی سیستان‌ و بلوچستان با بیان برنامه‎‎های علمی، پژوهشی  و فرهنگی این مجموعه  آموزش عالی عنوان  کرد: سال ۹۸ در راستای گسترش و توسعه آموزش،  ۱۵ مدرسه سما در این استان راه‌اندازی خواهد شد.

وی از راه‌اندازی مراکز آموزشهای تخصصی کوتاه‌مدت در واحدهای دانشگاهی خبر داد و از رؤسای واحد خواستار برگزاری جلسات در زمینه تعامل و همکاری با فرمانداران و بخشداران شد.

به  گزارش  آنا، در این جلسه رؤسای واحدهای دانشگاهی و رؤسای شوراهای تخصصی گزارشی از عملکرد خود  ارائه کردند و درباره تبلیغات برای جذب دانشجو و تغییر و جابه‌جایی رشتهها بحث و تبادل‌نظر شد.