کمالیان خبر داد:

دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان، رتبه سوم کشور در کمترین تعداد دانشجوی مشروطی شاهد و ایثارگر

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: «ایجاد شرایط مناسب و افزایش سطح کیفی آموزش در دانشگاه آزاد اسلامی دلیل ارتقای دانشجویان و کسب رتبه سوم کشور از لحاظ کمترین تعداد دانشجویان مشروطی شاهد و ایثارگر است.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر امین رضا کمالیان در جلسه ای که با حضور مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران زاهدان برگزار شد، اظهار کرد: «بیش از 12 درصد دانشجویان شاهد و ایثارگر از دانشجویان ممتاز دانشگاه آزاد واحد زاهدان هستند. دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان رتبه سوم کشور را از لحاظ کمترین تعداد دانشجویان مشروطی شاهد وایثارگر به خود اختصاص داده است.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با قدردانی از معاونان و مدیران واحد زاهدان به دلیل انجام برنامهها و فعالیتهای اثربخش در حوزه آموزشی و فرهنگی و همچنین تلاشهای ارزندهحوزهستاد شاهد و ایثارگر در راستای تبیین و ترویج فرهنگ شهید و شهادت گفت: «دانشگاه به دلیل اینکه یک محیط علمی و پژوهشی است در زمینه ترویج ارزشهای دینی و اسلامی و تبیین فرهنگ ایثار و ازخودگذشتگی شهیدان هر کاری انجام بدهد باز هم کم است.»

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران زاهدان با تشکر از برنامه و فعالیتهای انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: «در حوزه ستاد شاهد و ایثارگر فعالیتهای اثربخشی در راستای تببین و ترویج فرهنگهای اسلامی و دینی و فرهنگ شهید و شهادت انجام پذیرفته است.»

محمد هراتیاکرمی افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه انجام فعالیتهای مطلوب و شایسته در حوزهای علمی و فرهنگی و به‌ویژه در عرصه شاهد و ایثارگر به عنوان یک الگو و سرآمد در استان مطرح است.»

این مسئول خاطرنشان کرد: «ایجاد فضای آرام و مناسب برای دانشجویان باعث تعالی و پیشرفت دانشجویان است.»