با کسب 7 پیروزی در مرحله نهایی؛

دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان نائب قهرمان لیگ برتر شد

دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در دور برگشت مرحله نهایی دهمین دوره رقابت‎های لیگ برتر کبدی استاندارد باشگاه‎های کشور موفق به کسب مقام نایب قهرمانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دور برگشت مرحله نهایی دهمین دوره رقابت های لیگ برتر کبدی باشگاه‎های کشور انتخابی تیم ملی با شرکت 6 تیم رعدپدافند هوایی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان، استقلال ساری، دلند گلستان، دولت آباد اصفهان و اندیمشک در سالن امام خمینی شهر گرگان برگزار شد.

تیم کبدی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان وبلوچستان در این دوره از مسابقات با کسب 7 برد و 14 امتیاز به مقام نایب قهرمانی دست پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی، تیم کبدی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان مقام قهرمانی لیگ برتر در سال 93 را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.