پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
دکتر میر:

دانشگاه آزاد اسلامی نماد موفق اصل ۴۴ قانون اساسی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در شورای فرمانداران منطقه سیستان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی نماد موفق اصل ۴۴ قانون اساسی است.

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، سلطانعلی میر در جلسه شورای فرمانداران منطقه سیستان در فرمانداری ویژه شهرستان زابل که به ریاست زینی‌وند معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان  برگزار  شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی نماد موفق اصل ۴۴ قانون اساسی است که به عنوان فرزند خلف انقلاب اسلامی توانسته توقعات جامعه علمی از یک مرکز دانشگاهی تراز انقلاب اسلامی را برآورده کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان بیان کرد: این دانشگاه با ۱۲۰هزار فارغ‌التحصیل نقشی موثر در تربیت نیروی انسانی متخصص و معرفی به بدنه اجرای نظام مقدس جمهوری اسلامی داشته است.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، بخشی از وظیفه آموزش و پرورش فرزندان این استان را بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی دانست و گفت: ما در حوزه بهداشت و درمان نیز بخشی از تربیت کادر درمانی استان را بر عهده داریم.

میر با توجه به تاسیس ۲۷ پردیس دانشگاهی در مناطق محروم استان اظهار کرد: در راستای ماموریت دانشگاه آزاد اسلامی برای رسیدن به عدالت آموزشی ایجاد مراکز آموزشی در همه شهر‌های استان در دستور کار این دانشگاه قرار دارد.

وی با قدردانی از حمایت‌های همه جانبه استانداری و فرمانداری‌های شهرستان‌های استان تصریح کرد: اگر کمک‌ آنان نبود ما نمی‌توانستیم کار بزرگ تاسیس ۲۷ پردیس دانشگاهی در استان را به ثمر برسانیم.