حضور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن‎بازار سیستان و بلوچستان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اختصاص 4 غرفه در نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن‎بازار که با حضور سازمان‎ها و دانشگاه‎های استان سیستان و بلوچستان برگزار شده شرکت کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، نمایشگاه پژوهش، فناوری و فنبازار با حضور سازمانها، ادارات و دانشگاههای استان سیستان و بلوچستان به مناسبت هفته پژوهش در دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اختصاص 4 غرفه، مرکز رشد، مرکز تحقیقات زمینشناسی، باشگاه پژوهشگران جوان و ساها در این نمایشگاه شرکت و موفقیتهای این واحد دانشگاهی در حوزه پژوهش را برای بازدیدکنندگان به نمایش گذاشت.

در غرفه ساها امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی به صورت کتابچه، بروشور، پخش کلیپ و نمایش پورتال، در غرفه مرکز رشد، خدمات و محصولات شرکتهای دانشبنیان، هستهها و واحدهای فناور، در غرفه مرکز تحقیقات زمینشناسی محصولات تجاری این مرکز و در غرفه باشگاه پژوهشگران، طرحها، پروژهها و دیگر دستاورهای علمی و پژوهشی در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

این نمایشگاهتا تاریخ 18 آذر دایر و بازدید از نمایشگاههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برای عموم آزاد است.