کمالیان خبر داد:

دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار به‌زودی بین‎المللی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: زیرساختهای لازم برای اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار به واحد بین‌المللی ارتقا یابد، فراهم شد و به‌زودی دانشجوی غیرایرانی جذب میکند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان، دکتر امین‌رضا کمالیان در جلسه با فرمانده انتظامی استان، مدیرکل بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی و مدیرکل امور اتباع و مهاجرین استان، هدف از برگزاری این جلسه را توسعه دانشگاه و استفاده از فرصتهای موجود برای تعالی علمی استان عنوان و خاطرنشان کرد: هدف اصلی دانشگاه آزاد اسلامی برقراری عدالت آموزشی در کشور است و خوشبختانه تا تاکنون فعالیتهای گستردهای در این راستا انجام شده و موفقیتهای چشمگیری نیز در حوزههای علمی، پژوهشی، فرهنگی و ... به دست آمده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: با توجه به امکانات، تجهیزات و توانمندیهایی که در حوزه آموزش عالی در استان وجود دارد و نگاه خاص دکتر میرزاده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص گسترش علم و دانش، در مناطق محروم به ویژه استان سیستان و بلوچستان، دانشگاه آزاد اسلامی استان اعلام میکند توانایی لازم را در راستای تأسیس و ایجاد رشتههای تحصیلات تکمیلی را دارا بوده و میتواند با راهاندازی رشتههای جدید در مقاطع ارشد و دکتری بستر لازم را برای توسعه علمی استان فراهم کند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: امیدواریم با حمایتهای دولت و سازمانهای مختلف در راستای دستیابی به هدف بلند دانشگاه آزاد اسلامی که همان توسعه و پیشرفت استان است بیش از گذشته موفق باشیم.

کمالیان با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان توانمندی گسترش و توسعه علم را دارا می باشد، عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان با داشتن نیروی متخصص و توانمند قابلیت فراهم کردن بستر لازم را برای ارتقاء سطح دانش و رسیدن به قلل رفیع علمی را داراست.