میر تأکید کرد:

دانشگاه آزاد اسلامی پیشرو در اجرای منویات مقام معظم رهبری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری پیشرو است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی از زاهدان، سلطانعلی میر صبح امروز در هجدهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی در راستای توصیه مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان باید بیانیه راهبردی رهبر معظم انقلاب اسلامی را در حوزه‌ها و زمینه‌های کاری به عنوان سرلوحه در دستور کار قرار دهد.

وی افزود: از دیگر مسائل مهم و حائز اهمیت بودجه سال ۹۸ است که موفقیت در این حوزه حاصل تلاش، کوشش و جدیت همه همکاران، مدیران ارشد، میانی و معاونان واحدها و مراکز دانشگاهی استان بوده و جای قدردانی دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان عنوان کرد: باید شاخصها و آیتمهایی برای ارزیابی عملکرد حوزههای مختلف استان سیستان و بلوچستان  توسط دبیرخانه هیئت امنای استان طراحی شود که یکی از مهم‌ترین شاخصهای نوآوری، خلاقیت و ایدهپردازی است.

میر با بیان اینکه واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان باید برنامه‌محور باشند، مطرح کرد: برنامه باید محور و مبنای کار در دانشگاه در همه  حوزهها باشد تا دستیابی به تعالی مسیر شود.

وی با قدردانی از نظارت و کنترل صحیح و مناسب در مراکز آموزش عالی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و تلاش موفقیت‌آمیز در راستای استفاده بهینه از امکانات و مدیریت هزینهها، توضیح داد: ارتباطات با استادان، کارکنان و دانشجویان باید افزایش داشته باشد تا بستر تعامل و همفکری بیشتر شود.

در بخش دیگری از این جلسه، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تبریک ایام ماه رجب و قدردانی از تلاشهای ارزنده مدیران دانشگاه آزاد اسلامی در سال گذشته به خصوصیات و ویژگی‌های مکتبی مدیران از دیدگاه حضرت علی (ع) اشاره کرد و یادآور شد: از جمله این ویژگیها پنج مورد را در این جلسه یادآور می‌شویم که نخستین آن تقوی، یعنی حفظ و نگهداری نفس از آنچه به آن ضرر می‌رساند، بوده و دومین ویژگی امید به پاداش الهی داشتن و بیمناک از عذاب او بودن است.

حجت‌الاسلام رضا ایمانی‌خواه اضافه کرد: عبرت از گذشتگان سومین ویژگی مکتبی مدیران است و چهارمین و پنجمین ویژگی مهربانی با ضعیفان و قاطعیت با قدرتمندان و اهمیت دادن به نماز است، هر کار انسان وابسته به نماز است که باید به‌صورت ویژه مد نظر قرار گیرد.

وی با اشاره به دو توصیه در سند راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی، تأکید کرد: توصیه نخست، اخلاق و معنویت و توصیه دوم سبک زندگی اسلامی است که در راستای دستیابی به منویات مقام معظم رهبری تأکید بر اخلاق کارمندی، اخلاق معلمی و تدریس و در بحث دانشجویی سبک زندگی اسلامی باید به‌طور خاص در دستور کار قرار گیرد.