برگزاری جشن ملی روز حسابدار در زاهدان

دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان به مناسبت روز ملی حسابدار و با همکاری شرکت بیمه ملت و بانک انصار اقدام به برگزاری جشن ملی روز حسابدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دکتر نوروش پدر علم حسابداری ایران و دکتر کمالیان رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان و اساتید صاحب نظر اقتصاد هم چون مدیر کل امور اقتصادی دانشگاه ازاد ، دکتر هیراد و رییس تالار بورس استان سیستان و بلوچستان از مدعوین ویژه این مراسم بودند .

طی این مراسم دکتر نوروش ضمن تبریک روز ملی حسابدار به کلیه حسابداران و دانشجویان به بیان و بررسی نقاط قوت و ضعف علم حسابداری در ایران پرداختند

در پایان این مراسم از اساتید برجسته و دانشجویان ممتاز رشته حسابداری تقدیر و تشکر بعمل آمد.