مدیرکل فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه آزاد:

دانشگاه تنها محیط ترویج سبک زندگی دینی و اسلامی است

مدیرکل فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای قرآن و عترت استان سیستان و بلوچستان، دانشگاه را تنها محیط برای ترویج سبک زندگی دینی و اسلامی دانست و بر انجام فعالیتهای مؤثر در این زمینه تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، عبدالرضا صادقی افزود: یکی از مطالبات رهبری در حوزهی قرآن و عترت، سبک زندگی ایرانی و اسلامی است که تا کنون چندین همایش در این زمینه در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده‌است.

این مسئول درباره عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه قرآن، سخنان حجت‌الاسلام حمید محمدی را یادآور شد و گفت: طبق نظر دبیر شورای توسعه قرآنی شورای انقلاب فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در انجام فعالیتهای قرآنی بی بدیل است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از عملکردهای مهم پژوهشکده قرآن و عترت، درس آشنایی با قرآن کریم است که در دانشگاه آزاد اسلامی یک واحد است، اما دو ساعت تدریس دارد و این امر فقط در دانشگاه آزاد اسلامی اجرا میشود، دانشجو برای این درش شهریه واریز نمیکند و هزینهبالایی برای دانشگاه دارد، اما دانشگاه برای اینکه بتواند در راستای تبیین ارزشهای قرآنی موفق باشد، این واحد درسی را برای دانشجویان ارائه میکند.

صادقی با بیان اینکه ایجاد بانک اطلاعاتی از حافظان و قاریان قرآن در کانونهای قرآن و عترت از اهمیت اساسی برخوردار است، عنوان کرد: شورای قرآن و عترت استان به عنوان یک نماد و یک نهاد کاملاً ضروری برای اقدامات قرآنی و اسلامی در استان است و در جلسه اول یا دوم باید یک نفر به عنوان دبیر شورا در استان انتخاب و به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شود.

مدیرکل فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: باید کانونهای دانشجویی استانی در واحدها و مراکز استانی راهاندازی و تقویت شود.

در بخش دیگری از این جلسه رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: امیدواریم در راستای رسیدن به مطالبات رهبری به پژوهشهای قرآنی بیشتر توجه شود.

سید محمدرضا حسینی طباطبایی با بیان اینکه این دومین جلسه قرآن و عترت استان سیستان و بلوچستان است و باید نتایج مثبتی در حوزهقرآن و عترت از این جلسات حاصل شود، گفت: در عرصههای مختلف علمی طرحهای پژوهشی دیده میشود اما متأسفانه در حوزهی قرآنی جای خالی این طرحهای علمی و پژوهشی به خوبی احساس میشود.

این مسئول تصریح کرد: راهاندازی کانونهای علمی قرآنی به کمک کانونهای قرآن و عترت در دانشگاه میتواند عملکرد بسیار موفقی داشته باشد.

در ادامه این جلسه رؤسای دفاتر فرهنگ اسلامی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی گزارش عملکرد ارائه کردند و مهدی دولتی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به عنوان دبیر شورای قرآن و عترت استان سیستان و بلوچستان انتخاب شد.