رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان:

دانشگاه ها و صنعت مکمل یکدیگر هستند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت:دانشگاه و صنعت باید با هم ارتباط دوسویه داشته باشند.

کمالیان در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه، افزود:خوشبختانه مراکز متعدد آموزش عالی در استان توانسته نقش خود را به‌خوبی در خصوص تولید علم و دانش ایفا كنند.

رئیس دانشگاه آزاد آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: دانشگاه ها به عنوان مولد علم و مکانی برای پرورش نیروهای متخصص نقش ارزنده ای در توسعه و شکوفایی یک منطقه ایفا می کنند.

کمالیان تصریح کرد: دانشگاه و صنعت باید با هم هماهنگ شوند و در خدمت همدیگر و در نتیجه در خدمت جامعه باشند.

به گفته وی دولت باید نقش یک رابط بین دانشگاه و صنعت را ایفا کند و این ارتباط را ساماندهی کند.

وی تصریح کرد: دانشگاه ها با اجرای طرح های پژوهشی و علمی تحقیقاتی می توانند نیازهای یک جامعه توسعه یافته را شناسایی و فرآیندهای توسعه را تسهیل بخشند.

کمالیان بيان کرد: در شرایط کنونی دانشگاه ها و صنعت مکمل یکدیگر هستند و هیچ یک بدون دیگری نمی‌تواند به اهداف عالیه خود دست یابد.

وی بیان کرد: ابداعات و اختراعات جوانان خلاق در مراکز دانشگاهی و همچنین تولید ماشین آلات صنعتی و کشاورزی توانسته کشور را از وارد کردن این وسایل بی نیاز کند و میلیاردها ریال صرفه جویی ارزی نصیب کشور شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در پایان گفت: بازسازی فضاهای نظری و علمی دانشگاه ها به تناسب نیازها و خواسته های امروز جامعه ضروری است و پویایی دانشگاه و شکوفایی علمی و پژوهشی آن امکان رقابت را در سطح منطقه افزایش می دهد و این گونه است که فرصت های رشد در همه زمینه ها در مراکز آموزشی عالی نمود پیدا می کند.