کمالیان در گفت‌وگو با روابط عمومی:

دانشگاه کارآفرین با دانشجویان فعال و پویا متولد می‎شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان حضور فعال و پرشور دانشجویان را در برنامههای علمی، پژوهشی، فرهنگی و ... رکن و اساس رسیدن به دانشگاه کارآفرین دانست.

دکتر امینرضا کمالیان در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، یکی از حوزههای مهم فعالیت دانشجویان را تشکلهای دانشجویی عنوان و اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی، برای حضور و فعالیت دانشجویان در تشکلهای اسلامی و ضرورت استمرار فعالیت تشکلهای اسلامی دانشجویی تأکید فراوان داشتهاند و بارها و بارها از منظرها و زاویههای مختلف به تحلیل و تبیین حرمت آن پرداختهاند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد: دانشجویان فعال در تشکلهای اسلامی باید حفظ و تعمیق روح انقلابی و اسلامی دانشگاه را که از جمله مطالبات رهبری است، سرلوحه برنامهها و فعالیتهای خود قرار دهند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با بیان اینکه نقش هدایتگری نسل دانشجو با حضور در تشکلهای اسلامی به نحو احسن به منصه ظهور میرسد، گفت: نقش تشکلهای دانشجویی به عنوان نهادی که برخاسته از بدنه دانشگاه در عرصه ترویج، تبلیغ و حفظ ارزشهای دینی و اسلامی نقشی اساسی و غیرقابل انکار است.

این مسئول با توجه به ویژگیهای اعضای تشکلهای دانشجویی، بیان کرد: تعهد به انقلاب و نظام، اعتقاد به ولایت فقیه و سرلوحه قرار دادن مطالبات رهبری و زمینه تحقق علمی و عملی آن از جمله ویژگیهای تشکلهای دانشجویی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: یک جامعه پویا و رو به رشد نیازمند ملتی آگاه است، دانشگاه به عنوان محیطی که با اقشار جوان، مطالبهگر و آینده‌ساز اجتماع در ارتباط است، باید به نقش خود را در عرصهآگاهیبخشی توجه ویژه داشته باشد و این امر مستلزم حضور پرشور دانشجویان در برنامههای فرهنگی و اسلامی است، حضور دانشجویان خلاق، نخبه و کارآمد در تشکلهای دانشجویی به عنوان قشری پرسشگر، مطالبه‌گر و حقیقت‌جو بسیار با اهمیت است.

وی از فعالیت 10 تشکل اسلامی دانشجویی و 3 هیات مذهبی دانشجویی در واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: حضور تشکلهای اسلامی دانشجویی در فضای پویا و پرنشاط دانشگاه برای افزایش روند شتاب علمی کشور لازم و ضروری است.