جشن قرآن در دبستان دخترانه سما واحد زاهدان

دبستان دخترانه سما واحد زاهدان به منظور ارزش افزایی قرآن اولین جلسه کلاس درس قرآن رابا برگزاری جشنی جذاب شروع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، فرحناز نورا مدیر دبستان دخترانه سما با تسلیت ایام محرم، هدف از برگزاری این جشن را آشنایی دانش آموزان به اهمیت و آثار و فواید خواندن قرآن دانست.

آموزگار پایه اول دبستان دخترانه سما واحد زاهدان نیز بیان کرد: «باروری ایمان نیز از آثار خواندن قرآن است واز فواید قرائت قرآن می‌توان به بخشش گناهان، نوشته شدن حسنه وپاک َ شدن گناهان نام برد

بهاری با توجه به حدیث پیامبر اکرم (ص) خاطرنشان کرد «بهترین عبادت امت من، تلاوت قرآن است» و در حدیثی دیگر می‌فرماید: «بدون شک دل‌ها زنگار می‌گیرد، همچنانکه آهن زنگ می‌زند. عرض شد: صیقل آن چیست؟ فرمودند: قرائت قرآن.

این برنامه که شامل تزئین کلاس وتهیه کلاه برای دانش آموزان بود باهم خوانی آیات قرآن به کار خود پایان داد.