با حضور دکتر طهرانچی؛

دبیرخانه تقریب مذاهب اسلامی استان سیستان و بلوچستان در دانشگاه آزاد زاهدان افتتاح شد

دبیرخانه تقریب مذاهب اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد زاهدان افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنااز روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر یک‌روزه به استان سیستان و بلوچستان، دبیرخانه تقریب مذاهب اسلامی استان سیستان و بلوچستان در واحد زاهدان را افتتاح کرد.

در این مراسم حجت‌الاسلام سید حامد علم‌الهدی، معاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، مولوی اسحاق مدنی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور اهل سنت، حجت‌الاسلام علی‌رضا بی‌نیاز جانشین نماینده مقام معظم رهبری در استان سیستان و بلوچستان، علی سروری مجد مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها و سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاهی حضور داشتند.