پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
اکبری‌زاده در گفت‌وگو با آنا:

دبیرستان علوم و معارف اسلامی سما در زابل راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: دبیرستان علوم و معارف اسلامی سما در زابل برای نخستین بار در کشور راه‌اندازی می‌شود.

مسعود اکبری‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنادر زابل از راه‌اندازی دبیرستان علوم و معارف اسلامی سما برای نخستین‌بار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابلخبر داد و اظهار کرد: رشد و توسعه نیازمند بسترسازی و نوآوری نظام آموزشی است تا گرایش دانش‌آموزان به سوی افق‌های روشن علمی و اخلاقی شکوفا شود.

دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، نظام آموزشی و تربیتی متناسب با نیازها را یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های دست‌اندرکاران و برنامه‌ریزان کشور دانست و بیان کرد: در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی به راه‌اندازی دبیرستان علوم و معارف اسلامی با برند سعادت در سطح کشور اقدام می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی جدی نسبت به نهادینه‌کردن منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تحول در علوم انسانی و محتوای آموزشی برگرفته از معارف عالی علوم اسلامی گفت: امیدواریم راه‌اندازی این دبیرستان برای نخستین‌بار در زابل بسترساز نوآوری نظام آموزشی برای شکوفایی و گرایش دانش‌آموزان این شهر به سوی افق‌های روشن علمی و اخلاقی باشد.