پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

دبیر هم اندیشی استادان و نخبگان منطقه ۱۴ دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان:‌طی حکمی از سوی حجت الاسلام پورذهبی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی منطقه ۱۴ جعفر رهنماراد به عنوان دبیر هم اندیشی استادان و نخبگان این منطقه معرفی شد.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، حجت الاسلام پهلوانی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی منطقه 14 در جلسه معارفه جعفر رهنماراد گفت:‌توسعه علمی و فرهنگی کشور در راستای برداشتن گامهای بلند، نیازمند حضور، ‌تلاش و پیگیری بی وقفه عالمان و اندیشمندان جامعه به خصوص استادان جوان،‌ متعهد و ‌خستگی ناپذیر در صحنه های مختلف علم و دانش است. معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود:‌ با توجه به جایگاه رفیع اساتید در دانشگاهها و به جهت بهره مندی هرچه بیشتر از ظرفیت های بالقوه و بالفعل آنان جهت گره گشایی از مسائل فکری- فرهنگی جامعه از یک سو و رسالتهای دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها از سوی دیگر  باید انتصابها شایسته و بجا انجام پذیرد. پهلوانی با اشاره به اهداف شورای هم اندیشی گفت: از مهمترین اهداف این شورا بستر سازی مناسب جهت بهره گیری از ظرفیت های اساتید در مرتفع نمودن معضلات و مشکلات فرهنگی جامعه است. گفتنی است این جلسه با حضور حجت الاسلام صادقی از معاونت امور دفاتر قم،‌حجت الاسلام پهلوانی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان،‌ابوذر طاهری مدیر اجرایی دفتر نهاد و دیگر مسئولان برگزار شد.