در تهران صورت گرفت؛

درخشش دانشجوی سمای زاهدان در مسابقات کشوری کاراته

دانشجوی رشته تربیت‌بدنی آموزشکده فنی و حرفه‌ای سمای زاهدان مقام سوم مسابقات کشوری در رشته کاراته را کسب کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، مهتاب ریگی‌زاده دانشجوی رشته تربیت‌بدنی آموزشکده فنی و حرفه‌ای سمای زاهدان مقام سوم مسابقات کشوری در رشته کاراته سبک شوتوکان در وزن ۴۷- کیلوگرم را بین چند استان کسب کرد.

مسابقات کشوری کاراته سبک شوتوکان شهریور جاری با حضور رزمی‌کاران منتخب استان‌های تهران، شیراز، مازندران، خوزستان به میزبانی شهر تهران در سالن معلم برگزار شده است.

ریگی‌زاده در چهار دوره مسابقات نفس‌گیر با این استان‌ها توانست مقام سومی کشور را از آن خود کند. وی چند مدال آسیایی، کشوری، استانی و منطقه‌ای را در پرونده خود دارد.