دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و زاهدان درگذشت کارمند خدوم واحد دانشگاهی زاهدان را تسلیت گفتند.

درگذشت کارمند واحد زاهدان؛ تسلیت دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،‌ در پیام تسلیت دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و زاهدان آمده است: خبر درگذشت همکار عزیزمان چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می‌نشیند ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره‌ای جز تسلیم و رضا نیست.

در کمال تأسف و شوکی بزرگ باخبر شدیم همکار عزیزمان جناب آقای مهندس علیرضا امام جمعه که عمر بابرکت خویش را صرف خدمت به جامعه دانشگاهی کرد دار فانی را وداع گفت.

دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان این مصیبت دردناک را خدمت خانواده آن عزیز، اساتید و کارکنان دانشگاه تسلیت گفته و آرزوی مغفرت و آمرزش برای آن مرحوم و صبر جزیل برای خانواده ایشان از درگاه خداوند متعال مسئلت می نماید (روحش شاد و یادش گرامی باد(

به گزارش روابط عمومی، مراسم تشییع و تدفین شادروان علیرضا امام جمعه بعد از انتقال به مشهد مقدس برگزار شد.