نشست پرسش و پاسخ دانشجویی با هیات رئیسه به مناسبت سالروز تأسیس واحد زاهدان

در سی و چهارمین سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، نشست پرسش و پاسخ دانشجویان با رئیس و اعضای هیات رئیسه این واحد دانشگاهی، در تالار علامه حلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، کمالیان دکتر امینرضا کمالیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان در این نشست که با حضور دکتر محمودرضا رخشانی معاون اداری و مالی، دکتر حمیدرضا گنجعلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر احمد مهربان معاون پژوهش و فناوری، دکتر مسعود اکبریزاده معاون دانشجویی و فرهنگی و دکتر عباسعلی معین معاون پزشکی برگزار شد، گفت: در پی برنامه ششم توسعه و با توجه بر اصل ایجاد روحیه نشاط و بالندگی علمی در دانشگاهها، این واحد دانشگاهی تمام تلاش خود را کرده تا شرایطی فراهم کند که دانشجویان و استادان بتوانند با نشاط، روحیه و فکر آرام به گسترش و تعمیق مسائل علمی، پژوهشی، فرهنگی و ... در جامعه پرداخته و بتوانند نقش موثر و کارآمدی در توسعه و پیشرفت کشور داشته باشند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: سال گذشته با راهاندازی مرکز رشد، توسعه و تجهیز آزمایشگاهها و کارگاههای تخصصی، راهاندازی کلینیک سلامت فرهیختگان و توسعه بخشهای مختلف آن و کلنگزنی مرکز شفا، موفق بودیم تا مسیر دستیابی به موفقیت و صعود قلل مرتفع پیشرفت را هموار سازیم.

رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با هدف توسعه سطح علمی و فرهنگی منطقه بر اساس آمایش سرزمین و نیازسنجی منطقهای اقدام به گسترش رشتههای تحصیلات تکمیلی و جذب هیات علمی کرده است.

در ادامه این نشست، دانشجویان سوالات مختلفی را مطرح کردند که از سوی اعضای هیئت رئیسه پاسخ داده شد.

از مهمترین سوالات، پیشنهادات و موارد مطرح شده می توان؛ برنامه دانشگاه برای توسعه علوم پزشکی در استان، افزایش رشتههای تحصیلات تکمیلی در بخش علوم پزشکی، رسیدگی و توجه به مسئله حجاب و عفاف، کمبود فضای فیزیکی و بودجه برای کانونهای فرهنگی و هنری و انجمنهای علمی دانشجویی و ... را نام برد.