پیام تسلیت ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس واحد زاهدان

در پی شهادت دانشجوی واحد زاهدان "حسن عشوری"

پیام تسلیت دکتر نوریان به مناسبت شهادت دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

دکتر علی محمد نوریان، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، شهادت حسن عشوری دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان را به خانواده وی تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن پیام دکتر نوریان آمده است:

إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُون
خانواده محترم شهید حسن عشوری
با سلام و اهدا تحیات
شهادت سرافرازانه حسن عشوری از دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان که در راه مبارزه با تیم تروریستی چابهار به دیار معشوق شتافت، موجب تاسف و تالم گردید.
اینجانب این عروج ملکوتی را به آن خانواده محترم تبریک و تسلیت عرض نموده و از خداوند رحمان و غفار برای آن شهید سعید علو درجات و برای بازماندگان صبر جزیل و سلامت آرزومندم.
علی محمد نوریان
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در پیامی شهادت دانشجوی این واحد در درگیری با تروریست ها را تسلیت گفت.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، متن پیام تسلیت دکتر امین رضا کمالیان به این شرح است:

الذین جاهدو فینا لنهدینهم سبلنا

شهادت دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان «شهید حسن عشوری» در درگیری با تروریست ها موجب تاسف و تالم شد.

این جانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی این ضایعه را تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن عزیز سفر کرده، رحمت و مغفرت و برای سایر بازماندگان صبر و سلامت آرزومندم.

شهید حسن عشوری دانشجوی رشته حقوق جزا و جرم شناسی در مقطع کارشناسی ارشد واحد زاهدان بود که به عنوان نیروی وزارت اطلاعات در عملیات انهدام تیم تروریستی در چابهار به شهادت رسید.