پیام تسلیت ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس واحد زاهدان

در پی فوت 3 دانشجوی دکتری تخصصی واحد زاهدان در سانحه رانندگی

پیام تسلیت دکتر نوریان به خانواده‌ دانشجویان واحد زاهدان

دکتر نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در پیام‌هایی جداگانه، درگذشت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان را به خانواده‌هایشان تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر نوریان، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در پیام‌هایی جداگانه، خطاب به خانواده‌های سه دانشجوی فوت شده دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، حامد روشنگر، محمد کیانی و منصور سنچولی آورده است:

خانواده محترم شادروان منصور سنچولی
با هدا سلام و تحیات
ضایعه درگذشت جناب آقای منصور سنچولی از دانشجویان گرامی مقطع دکترای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان موجب تاسف و تالم گردید.
اینجانب این ضایعه را به شما تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن فقید سعید، غفران و رحمت الهی و برای بازماندگان صبر جزیل و سلامتی مسالت دارم.

خانواده محترم شادروان محمد کیانی
با اهدا سلام و تحیات
ضایعه درگذشت جناب آقای محمد کیانی از دانشجویان گرامی مقطع دکترای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان موجب تاسف و تالم گردید.

خانواده محترم شادروان حامد روشنگر
با اهدا سلام و تحیات
ضایعه درگذشت جناب آقای حامد روشنگر از دانشجویان گرامی مقطع دکترای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان موجب تاسف و تالم گردید.

پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به مناسبت درگذشت 3 تن از دانشجویان جان باخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در تصادف سه دستگاه خودرو در محور زابل- زاهدان، پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، متن پیام تسلیت دکتر امین رضا کمالیان دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت تاسف بار 3 تن از دانشجویان جان باخته مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان شادروانان: منصور سنچولی، حامد روشنگر و محمد کیانی در حادثه دلخراش رانندگی موجب تالم و تاثر اینجانب شد.

این ضایعه را به جامعه دانشجویی و دانشگاهی کشور، به ویژه خانواده های معظم و معزای آنان تسلیت عرض کرده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحومان غفران الهی و علو درجات و برای خانواده های آنان صبر جمیل واجر جزیل آرزومندم.