کمالیان عنوان کرد:

دفاع مقدس بخش ارزنده‎ای از تاریخ زرین ایران اسلامی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در مراسم تجلیل از کارکنان و اعضاء هیات علمی شاهد و ایثارگر واحد زاهدان با گرامیداشت مقام شامخ شهدا، جانبازان، ایثارگران و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: دفاع مقدس استراتژی منحصر به فرد انقلاب اسلامی و بخش ارزندهای از تاریخ زرین ایران است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، امینرضا کمالیان در ابتدا فاجعه منا را به مسلمانان جهان بهخصوص ایرانیان غیور تسلیت گفت و افزود: مقام معظم رهبری میفرمایند آنچه که موجب افزایش استقامت و پایداری رزمندگان و مدیران و فرماندهان شد توکل و ایمان به خداوند و توسل به آموزههای دینی و اقتدا به نهضت عاشورای حسینی بود.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه دفاع از میهن و کشور موجب شرافت انسانی میشود، عنوان کرد: آنچه امروز به عنوان تجلیل از خانواده شهدا، ایثارگران و رزمندگان برگزار میشود از جمله راههای تبیین فرهنگ شهادتطلبی و ایثارگری است.

این مسئول، دوران دفاع مقدس را اوج افتخارات ملت ایران دانست و یکی از مهمترین وظایف دانشگاهها و موسسات آموزش عالی را توجه به مسائل ارزشی برشمرد و تاکید کرد: دانشگاه باید با ایجاد شرایط جدید و مناسب برای اساتید و دانشجویان فضای را در جهت انجام فعالیتهای فرهنگی و دینی فراهم کند.

کمالیان افزود: دانشگاه به عنوان محلی برای تربیت نسل کارآمد آینده، باید در برنامه‌های آموزشی، پژوهشی، اجتماعی و ... خدمات فرهنگی ارزنده ارائه کند.

در بخش دیگری از این مراسم عباس پالاش مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سیستان و بلوچستان از زحمات دانشگاه آزاد اسلامی استان در راستای تبیین ارزشهای دینی و اسلامی و نشر آثار دفاع مقدس تشکر و قدردانی کرد.

در این مراسم از خانوادههای شاهد و کارکنان جانباز و رزمنده دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تجلیل به عمل آمد.