پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور دکتر طهرانچی

دفتر تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار افتتاح شد

مراسم افتتاح دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم افتتاح دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مسئولان استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

در این مراسم مولوی عبدالرحمن دوستی امام جمعه اهل سنت چابهار، دکتر عبدالرحیم کردی مدیرعامل منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی چابهار، دکتر رحمدل بامری فرماندار شهرستان چابهار، دکتر علی سروری مجد مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان های دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام سیدحامد علم‌الهدی مدیر گروه تخصصی تقریب مذاهب اسلامی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان و حجت‌الاسلام محمدجواد عبدالهی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت منطقه چابهار حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم دکتر میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان ضمن ارائه گزارشی از فعالیت ها و اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی استان در حوزه تقریب مذاهب اسلامی، گفت: بحمدالله به همت فعالان حوزه تقریب مذاهب، امروز شاهد رخ دادن یکی از اتفاقات خوب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار هستیم.

در ادامه، دکتر بامری فرماندار شهرستان چابهار با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی با راه‌اندازی دفتر تقریب مذاهب اسلامی، اقدامی بسیار مهم و اساسی انجام داده است: اظهار داشت: این دانشگاه می تواند با پرورش نیروی انسانی متعهد و متخصص، گام بلندی در جهت توسعه منطقه بردارد.

حجت‌الاسلام علم‌الهدی مدیر گروه تخصصی تقریب مذاهب اسلامی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تقریب مقدمه وحدت امت است و این مسئله مهمترین خواسته مقام معظم رهبری است که باید مورد توجه جدی فعالان حوزه تقریب مذاهب قرار گیرد، گفت: دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار هجدهمین دفتری است که در استان های مرزی افتتاح می شود.

در ادامه دکتر کردی مدیرعامل منطقه آزاد چابهار گزارشی از وضعیت توسعه منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار ارائه داد.

مولوی دوستی امام جمعه اهل سنت چابهار نیز با بیان اینکه خداوند متعال بر وحدت کلمه و توحید کلمه تأکید دارد، گفت: وحدت کلمه همان تقریب است که خدای متعال آن را مقدم قرار داده است.

وی با اشاره به افتتاح دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار، از زحمات دکتر طهرانچی و حجت‌الاسلام علم‌الهدی برای راه اندازی این دفتر تقدیر کرد و افزود: امیدوارم بتوانیم در این راستا همگام دانشگاه آزاد اسلامی حرکت کنیم.

در پایان این مراسم، حجت‌الاسلام عبدالهی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت منطقه چابهار خاطرنشان کرد: راهبردی که مذهب و ادیان مختلف را تحت لوای حاکمیت دینی در کنار هم قرار می دهد، راهبرد تقریب است. باید به این مسئله توجه ویژه شود و با افتتاح دفتر تقریب مذاهب اسلامی در واحد چابهار، یقیناً گام های مثبتی برداشته خواهد شد تا چابهار در آینده جهان اسلام بدرخشد.

حضور در شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و دیدار با اعضای هیأت علمی و کارکنان واحد چابهار و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار از دیگر برنامه های دکتر طهرانچی در سفر به استان سیستان و بلوچستان بود.