پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور دکتر سروری مجد

دفتر تقریب مذاهب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر افتتاح شد

دفتر تقریب مذاهب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر با حضور دبیر شورای راهبری تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم افتتاح دفتر تقریب مذاهب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر با حضور دکتر علی سروری مجد دبیر شورای راهبری تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی و حجت الاسلام والمسلمین سیدحامد علم الهدی مشاور تقریب مذاهب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح  شد.

دکتر سروری مجد در این مراسم وحدت شیعه و سنی را از ارکان پایداری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در برابر تهاجم فرهنگی بیگانگان برشمرد و گفت: خوشبختانه در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی به این موضوع مهم پرداخته شده است

وی تأکید کرد: راه نجات مسلمانان از سیطره کشورهای غربی  و شیطان صفت، وحدت، اتحاد و انسجام ملی است.

حجت الاسلام والمسلمین سیدحامد علم الهدی مشاور تقریب مذاهب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مراسم، گفت: هویت ما ایرانیان پس از اسلام هویتی قابل تامل است. حضور سلمان فارسی به عنوان یار پیامبر اکرم(ص) باعث شد تا ایرانیان نسبت به دین مبین اسلام نگرشی آزادانه و انتخابی از روی تعقل داشته باشند.

وی اظهار داشت: دشمنان امروز بر روی دو موضوع فرقه گرایی و مذهب گرایی به عنوان عوامل اختلاف بین مسلمانان سرمایه گذاری کرده اند که خوشبختانه با تدبیر مقام معظم رهبری و با تعهد مردم به این نظام وحدت نگر، همواره شکست خورده اند.

برگزاری شورای سیاستگذاری همایش بین المللی منجی گرایی در ادیان و مذاهب در واحد ایرانشهر

همچنین دکتر سروری مجد در شورای سیاستگذاری همایش بین المللی منجی گرایی در ادیان و مذاهب که در واحد ایرانشهر برگزار شد، در سخنانی گفت: اهتمام بر این امر توحیدی« منجی گرایی» که در اعتقادات همه ادیان وجود دارد، بر همه واجب است. دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان همواره در برگزاری چنین همایش هایی کوشا بوده است.

وی با اشاره با برگزاری هشت همایش قیام عاشورا از دیدگاه  اهل سنت، گفت: تلاش برای یکپارچگی فرهنگی  باید به شکلی باشد که بتوانیم از سد توطئه دشمنان به راحتی بگذریم، یکی از راه‌کارهای ایجاد تفاهم و وحدت، برگزاری این گونه همایش هاست که منجر به تغییر تفکر و رفتار شود نه اینکه همایش برگزار کنیم تا همایش برگزار کرده باشیم!

همایش بین المللی منجی گرایی در ادیان و مذاهب 12 اسفندماه سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر برگزار می شود

نگرش جدید دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص تربیت دانشجوی کارآفرین و خلاق

براساس این گزارش، دکتر سروری مجد مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان های دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با حضور در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان ضمن تاکید بر اجرای دقیق برنامه پنج ساله دانشگاه، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی نگرش جدیدی را در خصوص تربیت دانشجوی کارآفرین و خلاق دارد. در همین رابطه واحدهای دانشگاهی باید ضمن توجه به این موضوع راهکارهای جدید درآمدزایی را بررسی و به کار گیرند.

در ادامه این جلسه از معاونان و رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی رتبه بندی شده بودند، تجلیل به عمل آمد.