پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

دكتر عيسي ابراهیم زاده: ماه رمضان در محضر علی علیه السلام بیندیشیم و عمل کنیم

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، رئیس منطقه ۱۴ دانشگاه آزاد با بیان اینکه دانشجویان در تمام زمینه­ها زندگانی حضرت علی (ع) را سرلوحه خود قرار دهند،‌گفت:در ماه مبارک رمضان در محضر علی علیه السلام بیندیشیم و عمل کنیم.عیسی ابراهیم زاده رئیس منطقه 14 دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با روابط عمومي واحد زاهدان با اشاره به قدر و منزلت شب قدر گفت: درک شب قدر، کاری است بس مشکل، در عین حال بیان جایگاه و " قدرِ" شب قدر عملی است دشوارتر که تنها راه ‏یافتگان به آن شب عزیز می‏توانند بر این حقیقت وقوف یابند از این رو باید به موضوع شب قدر، معرفتی در حدّ موضوع داشت یعنی متوجه بود که آن شب یک حقیقت قابل درک به کمک قلب و به علم حضوری است و به دنبال رویکردی بود که دل نظر به حقایق باز نماید، در این حالت آن لحظه از هزارماه و به عبارت دیگر از یک عمر بهتر است، چون تمام عمر برای آن است که انسان بتواند با حقیقت مرتبط شود. رئیس منطقه 14 دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: نزول جامع‏ترین، کامل‏ترین و ماندگارترین کتاب الهی در این شب، بر عظمت و منزلت شب قدر افزوده است. وی افزود: یکی دیگر از ویژگی‌های شب قدر بخشش گناهان و عفو عاصیان و مجرمان است، لذا باید تلاش نمود تا این فیض عظمی و غفران الهی در این شبِ بخششِ گناهان، شامل حال همه ما گردد.  ابراهیم زاده با بیان این مطلب که وصایا و زندگی امام علی (ع) بهترین الگو برای مسلمانان است گفت:  وصایای امام على علیه السلام درس اخلاق و تربیت بود که عمل بدان هر فردى را بحد نهائى کمال می رساند، چنانکه آن حضرت در فرازی از وصیت­شان فرمودند؛ شما را به تقوى و پرهیزکارى دعوت می کنم و بصبر و شکیبائى در برابر حوادث و ناملایمات توصیه می نمایم، پاى بند دنیا نباشید و بر آنچه از دست شما رفته حسرت نخورید، شما را به اتحاد و اتفاق سفارش میکنم و از نفاق و پراکندگى بر حذر میدارم، حق و حقیقت را همیشه نصب العین قرار دهید و در همه حال چه هنگام غضب و اندوه و چه در موقع رضا و شادمانى از عدالت پیروى کنید. رئیس منطقه 14 دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به جایگاه امام علی (ع) در اسلام گفت: جوانان و دانشجویان مسلمان در تمام زمینه­ها سعی کنند که زندگانی حضرت علی (ع) را سرلوحه خود قرار دهند،‌ الگو پذیری از زندگی ائمه بهترین راه برای رسیدن به سعادت و کمال انسان است. امید است انشا ا ... خداوند به همه ما توفیق دهد که از رهروان صدیق آن حضرت بوده و با عمل به این وصایا خیر دنیا و آخرت را نصیب خویش گردانیم. وی یادآور شد: حضرت علی نه تنها الگوی ما مسلمانان، بلکه الگوی کامل بر تمام بشریت در طول تاریخ بوده و تمسک به او، تمسک به تمام خوبی­ها و سعادت بشری است. چنانکه “شبلی شمیل” که نخستین دانشمندی است که نظریه” قوه” را در شرق منتشر کرد، سپس برخلاف مکتب استاد خود که فردی الهی بود، به انکار مقدسات و جهان ماوراء طبیعت برخاست وتا لحظه مرگ از مکتب مادیگری پیروی نمود. اما وی با اصراری که در انکار توحید داشت، در برابر شخصیت علی( ع) سرتعظیم فرود آورده و در مورد او چنین می گوید:” امام و پیشوای انسان ها علی بن ابیطالب بزرگ بزرگان و یگانه نسخه ای است که با اصل خود «پیامبر( ص)» مطابق است هرگز اهل شرق و غرب، نظیر او در گذشته و حال ندیده است.” یا ” جبران خلیل جبران” که از علمای بزرگ مسیحیت و مرد هنر و صاحب ذوق بدیعی است، لب به ستایش علی گشوده و چنین می گوید" کسی که طریق علی را پسندید به فطرت سلیم بازگشت و آن که از باب خصومت وارد شد جاهیلت را ترجیح داد، او می افزاید؛ دو طایفه شیفته روش علی بودند یکی خردمندان پاکدل و دیگری نیکو سرشتان با ذوق، علی بن ابیطالب شهید عظمت خویش گشت او از دنیا رفت در حالی که نماز بر زبانش جاری و دلش از شوق خدا لبریز بود.