کمالیان در گفت‌وگو با روابط عمومی:

دومین همایش قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت در واحد زاهدان برگزار می‎شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: دومین همایش قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت در واحد زاهدان برگزار میشود.

دکتر امین‌رضا کمالیان در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، وحدت اسلامی را از مهمترین اهداف برنامههای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان دانست و اظهار کرد: این مجموعه عظیم آموزش عالی در استان در راستای تحقق ارزش‌های دینی از جمله وحدت اسلامی، تلاش مجدانه‌ای در راستای برگزاری سلسله همایشهای قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت دارد.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برقراری وحدت و اتحاد میان مسلمین از جمله اهداف برگزاری این همایش است، عنوان کرد: دومین همایش قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت، ساعت 18 روز سهشنبه 12 آبان جاری با حضور مشاور ارشد ریاست جمهوری در امور اقوام و مذاهب، استاندار استان سیستان و بلوچستان، نماینده ولی فقیه در استان، امام جمعه اهل سنت زاهدان و جمعی از سران شیعه و سنی در تالار علامه حلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار میشود.