دومین کاروان زیارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان عازم کربلا شد.

با تصویب شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دومین کاروان زیارتی کارکنان این واحد دانشگاهی عازم کربلا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، اولین کاروان زیارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در تابستان سال 1394 با حضور کارکنان و خانوادههای آنان، به مشهد مقدس و زیارت امام رضا (ع) مشرف شدند و دومین کاروان، که کاروان زیارتی کربلای معلا است با حضور کارکنان این واحد دانشگاهی هم‎زمان با سایر سازمان‎ها و ارگان‎های شهر زاهدان عازم این سفر زیارتی شد.

گفتنی است تعداد 22 نفر از کارکنان با حمایت مالی و تسهیلاتی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در غالب کاروان فرهنگی عازم عتبات عالیات می‎باشند.