دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و رئیس واحد زاهدان رحلت بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی را تسلیت گفت...

دکتر امین‌رضا کمالیان دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و رئیس واحد زاهدان: ارتحال یار دیرین امام (ره) و رهبرى، مجاهد نستوه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، بنیانگذار فقید دانشگاه آزاد اسلامی را به همه مردم شریف ایران اسلامی، خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی، دلدادگان نظام اسلامى، خانواده شریف ایشان و به ویژه رهبر معظم انقلاب تسلیت عرض مى نماییم.

هاشمى یک عمر براى انقلاب و اسلام تلاش کرد و همواره از مدافعان سرسخت ولایت فقیه بود، او خود را وقف جهاد و تلاش براى سربلندى و آبادانى ایران عزیز نمود و در این راه رنج شکنجه و تبعید را به جان خرید، مجاهدى نام آور و مبارزى خستگی ناپذیر که در سنگرهاى گوناگون در خدمت مردم عزیز و انقلاب اسلامى سر از پاى نشناخت و پیوسته بر عهدى که با یار و رفیق سالهاى متمادى خود بسته بود باقى ماند.

بی‌شک سوابق انقلابی و کارنامه زرین و درخشان آن بزرگ مرد وفادار به آرمان‌های مقدس جمهوری اسلامی در یاد و خاطره مردم غیور و شهید پرور جاودانه و باقی خواهد ماند. راه او ادامه خواهد داشت.