در پی تصویب و اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی و از سوی دکتر ولایتی:

دکتر رهبر به سمت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

در پی تصویب انتصاب دکتر رهبر از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیجدهمین جلسه کمیته منتخب روسای دانشگاه های این شورا در اول مرداد ماه 1396 به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ولایتی رئیس هیئت موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی ، طی حکمی ،فرهاد رهبر را به عنوان رئیس این دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ، متن حکم به این شرح است:
جناب آقای دکتر رهبر
با توجه به سوابق ارزشمند علمی و مدیریتی جنابعالی در حوزه آموزش عالی و با عنایت به مراتب تعهد ،تدین و تخصص و عطف به مصوبه هیجدهمین جلسه کمیته منتخب تعیین روسای دانشگاه ها (مورخ ۹۶/۵/۱) در شورای عالی انقلاب فرهنگی ،شما را به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب می نمایم.
امید است با توکل به ذات اقدس الهی و در جهت تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) موفق باشید.

علی اکبر ولایتی