دکتر میرزاده: حضور آیت الله سلیمانی با روحیه همکاری زمینه‌ساز توسعه استان سیستان و بلوچستان است

دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حضور آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان را باعث وفاق مدیران و زمینه ساز توسعه استان دانست.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دکتر میرزاده در حاشیه سفر به استان سیستان و بلوچستان با تأکید بر اینکه حضور آیت الله سلیمانی به خاطر مشی اعتدالی و روحیه همکاری، باعث وفاق مدیران است، خاطرنشان کرد: نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان با تمام ویژگی های مثبت شخصیتی و علمی، توانسته زمینه ساز توسعه این استان باشد.

وی افزود: آیت الله سلیمانی از ساعات ابتدایی امروز با حضور در جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان و افتتاح پروژه های عمرانی و آموزشی واحدهای دانشگاهی در این استان، باعث دلگرمی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی شده است.