رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت:

دکتر میر: پیروزی انقلاب نهضت اسلام را به پدیده‌ای جهانی مبدل کرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: انقلاب اسلامی ایران معجزه‌ای بود که توانست دیانت و سیاست را در کنار یکدیگر عینیت بخشد و اسلام را جهانی کند.

سلطانعلی میر در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی از زاهدان، در حاشیه راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن ضمن تبریک ۴۰ سال بالندگی انقلاب بر حق ایران اسلامی، به اقتدار، اتحاد و آگاهی مردم شهیدپرور و همیشه در صحنه تأکید و اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران معجزه‌ای بود که توانست دیانت و سیاست را در کنار یکدیگر عینیت بخشد.

وی افزود: حضور گسترده جامعه‌ دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مولود پرافتخار این انقلاب بی‌همتا، همراه با ملت شریف و شهیدپرور ایران اسلامی در راهپیمایی پرشور ۲۲ بهمن، ثبت عهد ناگسستنی و بیعت با آرمان‌های انقلاب، امام و شهدا و پیروی از اصل ولایت‌فقیه و رهبری مقام عظمای ولایت بود تا برگ زرین دیگری در تاریخ پرافتخار ایران اسلامی و آبی بر آتش فتنه‌های استکبار باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه دستاوردهای ارزشمند و گرانقدر انقلاب‌ اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف علمی، هنری، پزشکی، فرهنگی که در مدت ۴۰ سال به‌دست آمده را نمی‌توان در ۴۰ کتاب، ۴۰ مقاله و ۴۰ مصاحبه  تشریح کرد، گفت: حضور باشکوه، پرشور و انقلابی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و حمایت آگاهانه و فهیم از انقلاب‌اسلامی خود بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مردم‌سالاری دینی را دستاوردی گرانبها از انقلاب اسلامی دانست و عنوان کرد: وحدت ملی و اسلامی و مردم‌سالاری دینی از دستاوردهای عظيم انقلاب اسلامی است و باید آن را عامل مهم اقتدار انقلاب اسلامی دانست.

این مسئول دانشگاهی با بیان اینکه انقلاب اسلامی محصول ایثار و ازخودگذشتگی مردم شهیدپرور و رهنمودهای مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است، عنوان کرد: می‌توان گفت مهم‌ترین و بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی، تحقق نظام جمهوری اسلامی است که در آن اصل حاکمیت مردمی با اصل حاکمیت الهی انتصاب سیاسی همراهی و هم‌خوانی دارد.

وی با قدردانی از حضور مردم فهیم و بابصیرت ایران اسلامی در راهپیمایی ۲۲بهمن و جشن ۴۰ سالگی انقلاب‌اسلامی، فجر‌ فاطمی امسال را پاسخی دندان‌شکن به دشمنان قسم‌خورده این مرز و بوم به‌ویژه به طاغوت اعظم، آمریکای مستکبر و هم‌پیمانان عبری و مرتجعان عربی آنان دانست.

حضور پرشور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در راهپیمایی22 بهمن97