رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی درگذشت دکتر عباسعلی نورا را تسلیت گفت.

دکتر ولایتی درگذشت استاد عباسعلی نورا را تسلیت گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه برگزاری نشست شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، درگذشت عباسعلی نورا نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی و رئیس دبیرخانه نمایندگان تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را تسلیت گفت.

دکتر عباسعلی نورا نماینده دوره‌های پنجم و هشتم مجلس شورای اسلامی و عضو هیأت موسس دانشگاه آزاد اسلامی در استان سیستان و بلوچستان شب گذشته بر اثر ایست قلبی درگذشت.

وی تحصیلات ابتدایی و دیپلم را در زابل و کارشناسی ریاضی را در دانشگاه اصفهان گذراند و با بورسیه برای ادامه تحصیل به انگلستان عازم و موفق به دریافت دانشنامه دکترای ریاضیات و برنامه‌ریزی شد.

سرپرست دانشکده دریانوری چابهار، معاونت دانشکده مهندسی و معاونت آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، رئیس گروه دوستی ایران و ایرلند از جمله سوابق کاری او بود.